Фан-зона Зимових Паралімпійських ігор-2018

Фан-зона Зимових Паралімпійських ігор-2018
12 Березня 2018
Друкувати цю новину

У фан-зоні облаштували майданчики для активностей та буде доступна можливість перегляду всіх трансляцій цьогорічних змагань.

«Це унікальна можливість отримати найповнішу інформацію з Паралімпійських ігор в Республіці Корея, дізнатися більше про їхню історію, зустрітися з чемпіонами-паралімпійцями, дізнатися із перших вуст їхні життєві історії, познайомитися з творчістю людей з інвалідністю й навчитися спілкуватися декількома мовами – корейською та мовою жестів, опанувати шрифт Брайля і повболівати разом за наших спортсменів», – кажуть організатори.

Фан-зона  розділена на декілька локацій:

  • Виставка: інформаційна зона з актуальною інформацією про Зимові Паралімпійські ігри й участь у них української збірної, мистецькі роботи людей з інвалідністю та їх життєвими історіями.
  • Ігрова зона: дитячий ігровий майданчик від ГК “Інтер Атлетика” для дітей віком від 3 до 6 років та дітей з інвалідністю.
  • Лекторій: у вихідні дні у цій зоні можна буде дізнатися більше про культуру і традиції Республіки Корея та зимові паралімпійські види спорту, навчитися спілкуватися корейською й мовою жестів, грати на барабанах, опанувати шрифт Брайля, відчути на собі вплив арт-терапії, взяти участь у інклюзивних творчих майстер-класах, а також зустрітися з відомими учасниками Паралімпійських ігор – дізнатися їхні історії із перших вуст і взяти автограф.
  • Музей: в інтерактивній зоні Музею телебачення ви познайомитесь з історією висвітлення Паралімпійських ігор на телебаченні, ретро-технікою та побачите цікаві кадри з Зимових Паралімпійських ігор минулих років.
  • Прес-центр: зручні місця для роботи журналістів, де можна буде отримати найповнішу інформацію щодо змагань в Республіці Корея, взяти участь у низці прес-конференцій та вболівати разом за наших спортсменів.

Фан-зона працюватиме з 10 по 18 березня включно з 10:00 до 20:00. Вхід – безкоштовний.

  Категорія: