Валерій Сушкевич: Яровий Максим сьогодні виборов золоту нагороду

Валерій Сушкевич: Яровий Максим сьогодні виборов золоту нагороду
11 Березня 2018
Друкувати цю новину

Яровий Максим- золота нагорода!  Перше паралімпійське золото в його спортивній кар’єрі! Минулих ігор саме цього дня він був четвертим на цій дистанції, а загалом виборов 2 срібла та 1 бронзу.

Ця перемога Максима Ярового для мене особливо значима. Він має найбільше ураження, пов’язане з інвалідністю і на найважчій в лижному спорті дистанції та на найважчій лижній трасі світу (це оцінка експертів) виборов нашу перемогу і свою першу у житті паралімпійську золоту медаль.

Сьогодні – ЗОЛОТО! Друга золота нагорода України на Паралімпіаді -2018! Таким чином у нас 2 золоті, 1 срібна та 3 бронзові медалі! Слава Україні!

 

Яровий Максим- золота нагорода!!! Перше паралімпійське золото в його спортивній кар’єрі! Минулих ігор саме цього дня він був четвертим на цій дистанції, а загалом виборов 2 срібла та 1 бронзу. Сьогодні – ЗОЛОТО! Друга золота нагорода України на Паралімпіаді -2018! Таким чином у нас 2 золоті, 1 срібна та 3 бронзові медалі! Слава Україні!

Опубліковано Валерієм Сушкевичем 10 березень 2018 р.

 

Особливе золото Максима Ярового

Ця перемога Максима Ярового для мене особливо значима. Він має найбільше ураження, пов'язане з інвалідністю і на найважчій в лижному спорті дистанції та на найважчій лижній трасі світу (це оцінка експертів) виборов нашу перемогу і свою першу у житті паралімпійську золоту медаль.Дай боже, не останнє!..

Опубліковано Валерієм Сушкевичем 10 березень 2018 р.

  Категорія: