«Паралімпіада-2018: чи буде зв’язок з Кореєю?»

«Паралімпіада-2018: чи буде зв’язок з Кореєю?»
16 Січня 2018
Друкувати цю новину

«Паралімпіада-2018: чи буде зв’язок з Кореєю?»

Про це ви зможете дізнатись 18 січня 2018 року о 13.30 в Інформагенціі УКРІНФОРМ: м. Київ, вул. Богдана Хмельницького 8/16, 1 поверх.  Чекаємо вас на нашій прес-конференції! 

18 січня 2018 року о 13.30 відбудеться прес-конференція «Паралімпіада-2018: чи буде зв’язок з Кореєю?»

Місце проведення: Інформагенція УКРІНФОРМ: м. Київ, вул. Богдана Хмельницького 8/16, 1 поверх.

Час проведення: з 13.30 до 14.30

Українські паралімпійці – за визначенням світової спортивної спільноти – лідери світового паралімпійського руху. Вони доводять українському суспільству та світові, що їхні можливості – необмежені, щоразу підкорюючи на чергових міжнародних спортивних форумах все вищі щаблі світового спорту та проявляючи надзвичайну силу та міць свого духу.

Наразі національна паралімпійська збірна команда України з зимових видів спорту активно готується до виступу на Паралімпіаді-2018, яка розпочнеться рівно через 80 днів. Змагання триватимуть з  9 по 18 березня у корейському місті Пхенчхан.

18 січня, в час підготовки до ХІІ зимових Паралімпійських ігор в Кореї, один з провідних операторів мобільного зв’язку в Україні стане офіційним цифровим технологічним партнером Національного паралімпійського комітету України/Національного комітету спорту осіб з інвалідністю України та підтримає українських спортсменів на Паралімпійських іграх 2018 в Пхенчхан, цілковито забезпечивши безкоштовний зв’язок з Україною на час Паралімпіади в Кореї. Рамки співпраці визначить Меморандум, який буде підписаний сторонами під час заходу, а також Угода про співпрацю.

Також під час прес-конференції планується показати ексклюзивне відео про тренування паралімпійської збірної команди України, яка впродовж останніх днів готується до Паралімпіади-2018 на базі Західного реабілітаційно-спортивного центру Національного комітету спорту осіб з інвалідністю України, що на Львівщині.

Учасники події:

  • Валерій Сушкевич – Президент Національного паралімпійського комітету України
  • Ігор Жданов – Міністр молоді та спорту України
  • Ісмет Язиджи – Головний виконавчий директор lifecell

На прес-конференції будуть присутні чемпіони та призери літніх та зимових Паралімпійських ігор попередніх років, лідери громадянського суспільства людей з інвалідністю.

Захід організований Національним паралімпійським комітетом України спільно з Міністерством молоді та спорту України та компанією lifecell.

Акредитація обов’язкова (відкрита до 18.00 до 17.01.2018)

Ярина Мартинюк

yaryna.martyniuk@o2pr.com.ua.  +380 (93) 446 03 52

НКСІУ

  Категорія: