Вікенд Необмежених Можливостей. Y2Y Learning Friday: Створюємо світ, доступний для всіх

Вікенд Необмежених Можливостей. Y2Y Learning Friday: Створюємо світ, доступний для всіх
29 Листопада 2017
Друкувати цю новину

До уваги студентів! Хочеш дізнатись, що таке універсальний дизайн? Яким чином універсальний дизайн стосується тебе безпосередньо? Як можна використати принципи універсального дизайну в своїй майбутній професії?

Щоб знайти відповіді на ці запитання, розглянути безліч цікавих прикладів та навчитися застосовувати філософію Універсального Дизайну, запрошуємо молодь долучитися 1 грудня 2017 о 15.00 до відкритого креативного семінару, що відбудеться в Школі соціальної роботи НаУКМА за адресою вул. Волоська 8/5 (ауд. 4-297). Для участі у заході необхідно зареєструватися за цим посиланням: goo.gl/bMBes9

Захід Y2Y learning Friday «Створюємо світ, зручний для всіх». проводиться в рамках реалізації спільного проєкту Програми розвитку ООН, МОП та ВООЗ «Сприяння інтеграційній політиці та послугам для людей з інвалідністю в Україні» в партнерстві з Школа соціальної роботи НаУКМА /School of Social Work NaUKMA та Національна Асамблея людей з інвалідністю України в межах ініціативи Вікенд Необмежених Можливостей #SDGWeekUA #ВікендМожливостей #Y2Y #SSW

Y2Y “Створюємо світ, доступний для всіх” – лише 2 години воркшопу щоб зрозуміти як організувати середовище, продукти і процеси щоб всім і кожному було зручно! Варто лише дотримуватися 7-ми простих принципів.

На воркшопі Ви:

– Дізнаєтеся що таке універсальний дизайн та його принципи
– Розберете безліч прикладів універсальних рішень у середовищі та послугах
– Навчитеся проєктувати універсальне самостійно!

Шановний студенте, дякую що зацікавилися такою соціально важливою ініціативою як Y2Y Learning Friday! Приєднуйтесь до нашої ініцціативи!

  Категорія: