25-29 липня 2012 року у м.Євпаторія відбувся навчально-інформаційний семінар

2 Жовтня 2012
Друкувати цю новину

Національна Асамблея осіб з інвалідністю України (НАІУ) 25-29 липня 2012 року у м.Євпаторія провела навчально-інформаційний семінар в рамках реалізації Всеукраїнської програми НАІУ «Школа лідерства для керівників та спеціалістів громадських організацій осіб з інвалідністю».

До участі були запрошені керівники та лідери понад 70-ти громадських організацій осіб з інвалідністю зі всіх регіонів України, представники Державної  служби з питань осіб з інвалідністю та ветеранів України, Фонду соціального захисту осіб з інвалідністю, Секретаріату Комісії з питань діяльності підприємств та організацій громадських організацій осіб з інвалідністю, Програми розвитку ООН в Україні та міжнародних благодійних фондів.

Захід проводився з метою підвищення рівня кваліфікації лідерів неурядових організацій осіб з інвалідністю з проблем життєдіяльності об’єднань, планування їх діяльності у сфері соціального захисту та забезпечення прав осіб з інвалідністю, сприяння більш продуктивній співпраці з органами державної влади та місцевого самоврядування.

Також участь у зазначеному семінарі приймав директор Департаменту соціального захисту осіб з інвалідністю Мінсоцполітики – Поляковова О.Ю., з метою виступу на тему: «Формування державної політики у сфері соціального захисту осіб з інвалідністю та забезпечення їх прав. Сьогодення та перспективи. Співпраця з громадськими організаціями осіб з інвалідністю.».

Прес-служба НАІУ

  Категорія: