Чи з’явиться у Чернівцях центр професійної реабілітації осіб з інвалідністю?

Чи з’явиться у Чернівцях центр професійної реабілітації осіб з інвалідністю?
26 Травня 2017
Друкувати цю новину

Чи з'явиться у Чернівцях центр професійної реабілітації осіб з інвалідністю?В Чернівцях обговорили питання щодо створення міжрегіонального центру професійної реабілітації осіб з інвалідністю у м. Чернівцях.

Про створення важливого об’єкта написала на Фейсбук голова ГО “Чернівецьке товариство осіб з інвалідністю Мрія” Любов Свіріденко.

Про те, в якому стані знаходиться на сьогодні цей заклад, без сліз говорити важко. Найпроблемнішим є те, що це приміщення є повністю недоступним для пересування маломобільних верств населення та і саме перебуваня в цьому закладі є проблематичним.

“У мене є велике запитання до керівника даного центру Микицея О.В. який довгий час перебуваючи на посаді, не подбав про нормальні умови перебування осіб з інвалідністю і на сьогодні він опинився у такому стані”, – йдеться в її дописі.

Центр у Чернівцях вкрай необхідний, але такий центр, в якому могли набувати професії, відчувати себе соціально захищеними люди з інвалідністю. Ось про що потрібно сьогодні подумати владі, адже власник закладу запропонував звільнити це приміщення, а куди діватись тим людям з інвалідністю, які хочуть і мають на те повне право опанувати свою улюблену професію, і в майбутньому працевлаштуватись, аби не залежати від будь-кого.

Ці проблеми ми обговорювали неодноразово, однак керівник Буковинського межрегіонального центру професійної реабілітації людей з інвалідністю висновків не зробив.

0372.ua

  Категорія: