Нова професія – нові надії

Нова професія – нові надії
3 Квітня 2017
Друкувати цю новину

Нова професія - нові надіїПредставники Запорізького обласного центру професійної реабілітації осіб з інвалідністю з м. Бердянськ 27 березня відвідали Кам’янсько-Дніпровський районний центр зайнятості та запропонували особам з інвалідністю отримати затребувану професію безкоштовно.

Гості заходу розповіли безробітним про умови реабілітації та отримання професії в м. Бердянськ. Доступні для оволодіння наступні професії: перукар, манікюрник, кравець, адміністратор, обліковець з реєстрації бухгалтерських даних, оператор комп’ютерного набору, електромонтер з ремонту та обслуговування електроустаткування, флорист. Також студенти центру мають можливість покращити стан здоров’я спеціальними курсами лікувальної терапії.

Для отримання дозволу на навчання, окрім рекомендації МСЕК, особи з інваліднстю мають пройти профдіагностичне тестування в центрі зайнятості та отримати висновок профорієнтатора. Присутні були запрошені до тестування, отримали багато корисної інформації та надію на нове професійне майбутнє.

Запорізький РЦЗ

  Категорія: