У Львові відбудеться конференція «Тенденції розвитку інклюзивної освіти в Україні: комплексний підхід»

У Львові відбудеться конференція «Тенденції розвитку інклюзивної освіти в Україні: комплексний підхід»
28 Лютого 2017
Друкувати цю новину

У Львові відбудеться конференція «Тенденції розвитку інклюзивної освіти в Україні: комплексний підхід»28 лютого о 10.00 год. у великій сесійній залі ЛМР (пл. Ринок, 1, 2-й поверх, к. 202) розпочинається дводенна науково-практична конференція «Тенденції розвитку інклюзивної освіти в Україні: комплексний підхід».

Метою конференції є обговорення актуальних проблем та стратегічних підходів щодо забезпечення права на освіту дітей з інвалідністю, починаючи з раннього віку, в процесі їх соціалізації, запровадження інклюзивного навчання, інноваційних технологій комплексної допомоги особам з інвалідністю шляхом консолідації діяльності освітніх, медичних установ, закладів соціального захисту, модернізації системи підготовки та перепідготовки педагогічних кадрів до роботи в умовах інклюзії та інше.

У конференції беруть участь представники Міністерства освіти і науки України, Інституту модернізації змісту освіти МОН України, науковці вищих навчальних закладів Києва, Львова, громадських організацій, які займаються дітьми, людьми з інвалідністю.

Практична частина конференції проходитиме на базі дошкільних та загальноосвітніх навчальних закладів міста Львова.

Львівська міська рада

  Категорія: