В Кабміні визначили хто з переселенців має право на безкоштовний бензин і техобслуговування

В Кабміні визначили хто з переселенців має право на безкоштовний бензин і техобслуговування
27 Грудня 2016
Друкувати цю новину

В Кабміні визначили хто з переселенців має право на безкоштовний бензин і техобслуговуванняКабінет Міністрів надав право на отримання грошових компенсацій на бензин, ремонт, технічне обслуговування та на транспортне обслуговування особам з інвалідністю, які переселилися з тимчасово окупованої території чи районів проведення антитерористичної операції і мають право на одержання автомобіля безплатно або на пільгових умовах. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Міністерства соціальної політики з посиланням на рішення уряду, передають Українські Новини.

Також документом врегульовано порядок отримання грошової компенсації на бензин, ремонт і технічне обслуговування автомобілів особами з інвалідністю, які мають право на забезпечення автомобілями без медичних показань.

Крім того, визначено порядок призначення та виплати грошової компенсації особам з інвалідністю, які перебувають у черзі на забезпечення автомобілем як сім’я, що складається з 2 або більше осіб з інвалідністю.

Раніше Кабмін ввів вилучення наданого особі з інвалідністю автомобіля, якщо у нього закінчився термін дії висновку обласної медико-соціальної експертної комісії або групи інвалідності та відповідні документи не були відновлені протягом 6 місяців.

  Категорія: