Російські окупанти залишили паралімпійців та дітей-осіб з інвалідністю Луганщини без баз

26 Березня 2014
Друкувати цю новину

Паралімпійци і діти з інвалідністю, що проживають в Луганській області, після російської окупації Криму залишилися без своїх спортивних баз і оздоровчих комплексів.

Про це заявила на засіданні громадської ради при Луганській обласній державній адміністрації директор обласного центру соціокультурної адаптації молоді з обмеженими фізичними можливостями Тетяна Баранцова, повідомляє кореспондент Укрінформу.

“Після окупації Криму паралімпійці і діти з інвалідністю, що проживають у Луганській області, залишилися без своїх спортивних баз і оздоровчих комплексів”, – сказала Баранцова.

Голова Луганської облдержадміністрації Михайло Болотських запевнив, що луганці з обмеженими фізичними можливостями не залишаться наодинці з цією проблемою. Він нагадав, що український уряд зараз розробляє альтернативні варіанти оздоровлення дітей на Азовському морі.

Окрім баз для оздоровлення людей з обмеженими можливостями, в структурі спільної власності територіальних громад Луганської області є обласний оздоровчий комплекс «Південний» на березі Чорного моря в районі Бахчисарайському районі АРК, де кожного літа відпочивали до 3 тисяч дітей.

  Категорія: