Університет «Україна» запрошує на міжнародну науково-практичну конференцію

Університет «Україна» запрошує на міжнародну науково-практичну конференцію
22 Вересня 2016
Друкувати цю новину

Університет «Україна» запрошує на міжнародну науково-практичну конференцію

З 23 по 24 листопада 2016 року в Університеті «Україна» (м. Київ, вул. Львівська 23) відбудеться ХVI Міжнародна науково-практична конференція «Актуальні проблеми навчання та виховання людей в інтегрованому освітньому середовищі у світлі реалізації конвенції про права осіб з інвалідністю».

Мета конференції – інтеграція зусиль вчених, освітян, підприємців, промисловців та громадських діячів для обговорення та розв’язання широкого кола проблем навчання та виховання людей в інтегрованому освітньому просторі.

Організаторами заходу виступили ВНЗ «Відкритий міжнародний університет розвитку людини «Україна» за участю та підтримкою Комітету Верховної Ради України у справах ветеранів, учасників бойових дій, учасників антитерористичної операції та людей з інвалідністю; Міністерства освіти і науки України; Міністерства соціальної політики України; Київської міської державної адміністрації; Інституту спеціальної педагогіки НАПН України; Фонду соціального захисту осіб з інвалідністю; ВГО «Національна Асамблея осіб з інвалідністю України»; Фонду імені Фрідріха Еберта в Україні; ВМГО студентів-осіб з інвалідністю «Гаудеамус»; Благодійного фонду «Добробут XXI століття».

Оргкомітет запрошує взяти участь у конференції науковців, студентів, інших фахівців, що небайдужі до долі людей з інвалідністю.

Щоб взяти участь у конференції можна, потрібно надіслати до 12 жовтня 2016 року  тези доповіді та заявку щодо участі у конференції. Вимоги до оформлення тез доповіді та зразок заявки, читайте, будь ласка, за посиланням: https://drive.google.com/file/d/0B0QZa3Je4Z6VS1FUWkZmazJBeGs/view?usp=sharing

Контакти Оргкомітету:

Адреса: вул. Львівська, 23, I корпус, к. 306, м. Київ, 03115.

Телефони:

Нікуліна Ганна Федорівна:
(044) 422-50-40;
(067) 328-28-21;

Поліщук Наталія Сергіївна:
(044) 409-27-63.
e-mail: nikulina-ndd@ukr.net

  Категорія: