ВЕБІНАР: Як українським неприбутковим організаціям адаптувати зміни законодавства?

ВЕБІНАР: Як українським неприбутковим організаціям адаптувати зміни законодавства?
7 Вересня 2016
Друкувати цю новину

ВЕБІНАР Як українським неприбутковим організаціям адаптувати зміни законодавства13 вересня об 11.00 відбудеться безкоштовний вебінар Новації для неприбуткових установ та організацій” за організації юридичної компанії “Ювіто” та Національної платформи МСБ.

До участі запрошуються представники бізнес-асоціацій, громадських організацій, благодійних фондів та інших НПО, що зареєстровані на території України.

РЕЄСТРАЦІЯ НА ВЕБІНАР

Ціль: Довести до представників неприбуткових установ та організацій зміни, згідно  постанови Кабінету міністрів України від 13.07.2016 р. № 440 «Про затвердження Порядку ведення Реєстру неприбуткових установ та організацій, включення неприбуткових підприємств, установ та організацій до Реєстру та виключення з Реєстру» (далі – Постанова), яка набрала чинності 16.07.2016 року (опублікована в «Урядовому кур’єрі» 16.07.2016 №132).

Лектори:

  • Чаплієва Христина – Адвокат, голова адвокатського об’єднання «UNG Partners»;
  • Єліна Віталіна – Керівник відділу «Бухгалтерія та аудит»

План вебінару:

  1. Що  таке «неприбуткова установа, організація» відповідно до чинного законодавства України?
  2. Яким вимогам повинна відповідати організація чи установа для включення її до Реєстру неприбуткових установ та організацій?
  3. Що необхідно для отримання статусу неприбуткової організації?
  4. Скільки часу триває розгляд заяви про отримання статусу неприбутковості?
  5. Коли неприбуткові організації, які були включені до Реєстру неприбуткових установ та організацій (далі – Реєстр) на день набрання чинності Закону України від 17.07.2015 р. № 652-VII (13.08.2015 р.), повинні підтвердити свою відповідність вимогам Податкового кодексу України?
  6. Які дії неприбуткової організації, якщо статутні документи не відповідають вимогам Податкового кодексу України (далі – ПКУ) у 2016 році.

РЕЄСТРАЦІЯ НА ВЕБІНАР

Джерело: Національна платформа МСБ

  Категорія: