Безкоштовний курс навчання на тему обслуговування осіб з обмеженими можливостями

31 Січня 2014
Друкувати цю новину

Регіональний Музей в Стальовій Волі запрошує Вас на безкоштовний курс навчання на тему обслуговування осіб з обмеженими можливостями.

На початку ми запрошуємо Вас на курс навчання на тему обслуговування незрячих осіб.

Питання адаптації музеїв для осіб з обмеженими можливостями залишається відкрите.

Реалізовуються нові технічні рішення, але найбільше звертається увагу на адекватну основну підготовку співробітників музею.

Таким чином, в рамках проєкту Музеї без Бар’єр реалізованого Регіональним Музеєм в Стальовій Волі – запрошуємо музейних працівників з Підкарпатського регіону і Львівського округу взяти участь у спеціальних підготовчих курсах на тему обслуговування осіб з обмеженими можливостями в музеях.

Кожен вид інвалідності буде обговорюватися в окремому модулі навчання. Будуть представлені інноваційні освітні програми, розроблені провідними польськими і європейськими фахівцями. Буде також можливість зустрітися з людьми, з різними видами обмежень під час практичних тренінгів. Завдяки міжнародній групі доповідачів та учасників, участь в курсах – це унікальна можливість нав’язати нові контакти та обмінятися досвідом. Кожен учасник може взяти участь у двох безкоштовних курсах навчання.

Терміни курсів:

10-11 лютого 2014

Курс на тему обслуговування сліпих і людей зі слабким зором

Розробник і основний доповідач: Марцін Шельонг (Познань)

25-26 лютого 2014

Курс на тему обслуговування осіб з обмеженими інтелектуальними можливостями

Розробник і основний доповідач: Мірейль Дефрейн (Бельгія)

10-11 березня 2014

Курс на тему обслуговування глухих осіб

Розробник і основний доповідач: Серена Кант (Великобританія)

Участь в курсах навчання – безкоштовне, крім того, організатор забезпечує проживання та харчування під час дводенного заходу. Для доповідей гостей з-за кордону гарантуємо також послуги перекладача на польську і українську мови. Заохочуємо Вас резервувати терміни і подавати заявки.

Інформація / контакт: Евеліна Вєхнік ewiechnik@muzeum.stalowawola.pl тел.15/844 85 56 внутр. 17.

Заявка

Програма

Запрошення 

  Категорія: