«Монсанто Україна» виділить близько 400 тис. грн. на соціальні проєкти у сільських громадах

«Монсанто Україна» виділить близько 400 тис. грн. на соціальні проєкти у сільських громадах
5 Липня 2016
Друкувати цю новину

«Монсанто Україна» виділить близько 400 тис. грн. на соціальні проєкти у сільських громадахКомпанія «Монсанто Україна» оголосила результати третього конкурсу програми соціальних інвестицій «Україна – житниця майбутнього». На підтримку ініціатив сільських громад у Київській, Кіровоградській та Чернігівській областях виділено близько 400 тисяч гривень. Три соціальні проєкти, що перемогли у конкурсі, спрямовані на облаштування спортивної зали сільської школи, створення школи бджільництва для школярів та безробітних мешканців села, а також перетворення старовинної хати на інклюзивний простір для дітей з інвалідністю.

«Ми раді оголосити переможців вже третього грантового конкурсу програми соціальних інвестицій «Україна – житниця майбутнього». Приємно, що рівень ініціативності громад тільки підвищується з року в рік, дедалі більше людей займаються розвитком власних сіл. Про це свідчить кількість проєктних пропозицій, що надійшли на конкурс», – зазначив Віталій Федьчук, директор з корпоративних питань та зв’язків з громадськістю «Монсанто Україна».

Переможці третього конкурсу програми «Україна – житниця майбутнього»:

  • Громадська організація «Ми – друзі»: проєкт організації інклюзивного простору в селі Борсуків (Козелецький район, Чернігівська обл.) у відреставрованій старовинній сільській хаті – де діти з інвалідністю та діти з навколишніх сільських громад зможуть разом вивчати побут українського села в минулому та займатися прикладними народними мистецтвами.
  • Компаніївська громадська організація «Взаємодія»: проєкт створення школи бджільництва для старшокласників сільської школи та безробітних мешканців села Виноградівка (Компаніївський район, Кіровоградська обл.), що сприятиме популяризації професії бджоляра та навчатиме основам підприємництва.
  • Громадська організація «Добробут Синяви»: проєкт створення комфортних та сучасних умов для занять спортом для учнів школи села Синява (Рокитнянський район, Київська обл.) за допомогою ремонту та оснащення спортивного комплексу.

Монсанто Україна

  Категорія: