Інвалід – не означає непрацездатний

25 Листопада 2013
Друкувати цю новину

Для людей з особливими потребами Тетіївським районним центром зайнятості проведено «круглий стіл» на тему: «Інвалід – не означає непрацездатний». Захід відбувся в рамках обласного Місячника профорієнтації та з нагоди відзначення Міжнародного дня осіб з інвалідністю.

В ньому взяли участь особи з інвалідністю, роботодавці, представники органів влади та місцевого самоврядування, управління праці та соціального захисту населення.

Мета проведення «круглого столу» – підвищити мотивацію до праці людей з інвалідністю. Насамперед спеціалісти служби зайнятості допомагали особам з особливими потребами розглянути свої можливості до трудової діяльності, способи подолання перешкод, які стоять на заваді їхньому працевлаштуванню.

Під час заходу безробітні інваліди замислилися над можливістю організації власної справи у формі малого підприємництва та самозайнятості .

Учасники «круглого столу» розглянули проблемні питання, що стосуються організації та проведення роботи зі сприяння зайнятості людей з інвалідністю та прийняли рішення й надалі на основі принципів соціального партнерства надавати всебічну підтримку громадянам, які мають інвалідність.

Київський обласний центр зайнятості

  Категорія: