8 грудня – День соціального партнерства

8 грудня – День соціального партнерства
7 Грудня 2015
Друкувати цю новину

У Міжрегіональному центрі соціально-трудової, професійної та медичної реабілітації осіб з інвалідністю (м. Львів, вул. Хуторівка, 38) 8 грудня відбудеться День соціального партнерства «Соціальне партнерство як засіб розв’язання нагальних проблем соціальної, трудової та медичної реабілітації осіб з інвалідністю», повідомили у Львівському обласному центрі зайнятості.

Початок заходу – об 11.00.

До уваги відвідувачів:

  • презентація соціальних послуг, які надає служба зайнятості для повернення краян з особливими потребами до продуктивної зайнятості;
  • демонстраційний семінар з техніки пошуку роботи (ознайомлення з аспектами виповнення резюме, особливостями ведення співбесіди з працедавцями, пошук джерел вакансій та ін.).

Об 11.00 у конференц-залі за круглим столом представники урядових і недержавних установ обговорять ключові аспекти сприяння розвитку соціального захисту, професійної реабілітації та зайнятості осіб з інвалідністю, ветеранів війни та учасників антитерористичної операції.

Для представників засобів масової інформації о 12.00 відбудеться прес-конференція на тему: «Працевлаштування демобілізованих учасників АТО та осіб з інвалідністю».

Galinfo

  Категорія: