На Вінниччині проходитиме Всеукраїнська Декада зайнятості учасників АТО та осіб з інвалідністю

На Вінниччині проходитиме Всеукраїнська Декада зайнятості учасників АТО та осіб з інвалідністю
1 Грудня 2015
Друкувати цю новину

За ініціативи Державної служби зайнятості (Центрального апарату) та підтримки Міністерства соціальної політики України з 1 по 10 грудня 2015 року проходить Всеукраїнська Декада зайнятості для учасників антитерористичної операції та осіб з інвалідністю.

З нагоди Міжнародного дня осіб з інвалідністю у зазначений період в базових центрах зайнятості області відбудуться комплексні інформаційно-роз’яснювальні та профорієнтаційні заходи для демобілізованих учасників АТО, осіб з інвалідністю.

Зокрема, 2 грудня 2015 року за ініціативи обласного та Ленінського районного м. Вінниці центрів зайнятості на базі Вінницького міжрегіонального центру професійної реабілітації осіб з інвалідністю «Поділля» відбудуться такі заходи:

  • Презентація навчального заходу для осіб з інвалідністю;
  • Тренінг для осіб з інвалідністю без досвіду роботи, які навчаються у Вінницькому міжрегіональному центрі професійної реабілітації осіб з інвалідністю «Поділля» на тему: «Сучасне мислення – ефективна адаптація на ринку праці»;
  • Брифінг на тему: «Професійна адаптація осіб з інвалідністю в контексті співпраці обласної служби зайнятості з Вінницьким міжрегіональним центром професійної реабілітації осіб з інвалідністю «Поділля»

Вінницька ОДА

  Категорія: