Житлове питання Надії Кравченко вдалося зрушити з місця

9 Вересня 2013
Друкувати цю новину

За сприяння Урядового уповноваженого з прав осіб з інвалідністю Олексія Журавка інвалід з дитинства І групи Надія Кравченко не залишилася без даху над головою.

Враховуючи та розуміючи життєві обставини дівчини, ректор Київського національного торговельно-економічного університету Анатолій Мазаракі надав дозвіл Надії на проживання у студентському гуртожитку протягом наступного навчального року.

Олексій Журавко дякує Анатолію Мазаракі за турботу та небайдуже ставлення до людських проблем.

Нагадаємо, на початку серпня до Урядового уповноваженого з прав осіб з інвалідністю Олексія Журавка звернулася інвалід І групи Надія Кравченко з питанням забезпечення додержання її права на житло. З народження батьки відмовилися від дівчинки-людини з інвалідністю. Надія весь час жила у різних гуртожитках за місцем навчання. У 2013 році закінчила Київський національний торгово-економічний університет. Під час навчання в університеті Надія стала на квартирний облік, її номер черги 145. В соціальному житлі Надії було відмовлено Деснянською райдержадміністрацією м. Києва. На час навчання Надія проживала у гуртожитку КНТЕУ, але з 1 вересня, після закінчення вузу , їй переселятися було нікуди. В розпачі дівчина звернулася за допомогою до Урядового уповноваженого з прав осіб з інвалідністю Олексія Журавка, який взяв питання забезпечення Надії Кравченко житлом на особистий контроль.

www.kmu.gov.ua

  Категорія: