5 високих нагород та 1 паралімпійська ліцензія в України на кубку світу з кульової стрільби

5 високих нагород та 1 паралімпійська ліцензія в України на кубку світу з кульової стрільби
10 Листопада 2015
Друкувати цю новину

09.11.2015р. Вже сьогодні українські стрілки-паралімпійці мали би повернутись на рідну землю з 5 високими нагородами з кубку світу з кульової стрільби, що проходив 3 по 7 листопада 2015 року у м. Форт Беннінг, США, проте, через ситуацією у авіакомпанії Люфтганзі, їх виліт перенесли аж на 10 листопада. Втім, очікуючи повернення наших спортсменів, не без гордості за них, зазначимо: національна паралімпійська збірна команда з кульової стрільби у складі лише 3-х спортсменів виступила достойно, виборовши: 1 золоту нагороду, 2 срібні та 2 бронзові й одну паралімпійську ліцензію на участь в Паралімпіаді-2016! І це – потужний результат, адже нашим паралімпійцям (Юрій Стоєв, Олексій Денисюк, Віталій Плакущий) випало боротись за першість цього важливого міжнародного спортивного форуму – останнього кваліфікаційного турніру на Паралімпійські ігри 2016 року із 179 спортсменів з 48 країн світу.

У переддень до завершення кубку світу, 6 листопада, – «срібло» на 10 м (пневматичний пістолет, Р1) у Денисюка Олексія та «срібло» у Стоєва Юрія на 50 м (малокаліберна гвинтівка, 3х40, R7)

Денисюк Олексій відзначився і в останній день змагань, 7 листопада, бронзовою нагородою на 50 метрів, малокаліберний пістолет Р4.

Відтак, найкраще від української команди виступив Денисюк Олексій: 1 золота, 1 срібна та 1 бронзова нагороди. У Стоєва Юрія – 1 срібна та 1 бронзова медалі, а також – паралімпійська ліцензія.

Разом із офіційними спонсорами Національного комітету спорту осіб з інвалідністю України – компанією Воля та Ощадним банком України – ми радіємо результатам наших спортсменів та очікуємо їх в Україні.

Прес-служба НКСІУ

  Категорія: