Методична допомога батькам, які навчають та виховують дітей з порушеннями психофізичного розвитку

Методична допомога батькам, які навчають та виховують дітей з порушеннями психофізичного розвитку
2 Листопада 2015
Друкувати цю новину

Протягом 22-23 жовтня 2015 року у Києві Всеукраїнська громадська організація «Наукове товариство осіб з інвалідністю «Інститут соціальної політики» в Інституті корекційної педагогіки та психології Національного педагогічного університету ім. М.П. Драгоманова провела ІІ Всеукраїнський навчально-практичний семінар «Методична допомога батькам, які навчають та виховують дітей з порушеннями психофізичного розвитку».

Семінар відбувся за підтримки Міністерства освіти і науки України, Міністерства соціальної політики України, Фонду соціального захисту осіб з інвалідністю України.

Мета семінару – підвищення спеціальної компетенції активістів та фахівців профільних громадських організацій осіб з інвалідністю та батьківських організацій, батьків дітей-осіб з інвалідністю, а також освітян з питань допомоги батькам, які навчають та виховують дітей з порушеннями психофізичного розвитку.

З вітальним словом від Міністерства освіти і науки до учасників звернулися начальник управління ліцензування та акредитації Андрій Шевцов та провідний спеціаліст відділу освітньої політики Інституту модернізації змісту освіти МОН Галина Лабайчук.

У семінарі взяли участь члени громадських організацій осіб з інвалідністю, батьки дітей-осіб з інвалідністю та фахівці громадських організацій осіб з інвалідністю, реабілітаційних та освітніх закладів.

МОН України

  Категорія: