12-14 листопада 2015 року. Семінар “Реабілітація осіб з інвалідністю”

12-14 листопада 2015 року. Семінар “Реабілітація осіб з інвалідністю”
26 Жовтня 2015
Друкувати цю новину

Національна Асамблея осіб з інвалідністю України, та Харківська громадська організація незрячих юристів 12-14 листопада 2015 року проводить Семінар “Реабілітація осіб з інвалідністю. Проблемні питання реалізації державної політики у сфері реабілітації осіб з інвалідністю на регіональному рівні”.

До участі запрошуються лідери та активісти громадських організацій осіб з інвалідністю, а також провідні фахівці у сфері реабілітації.

На семінарі будуть представлені напрацьовані експертами проєкти змін до нормативно-правових актів у сфері забезпечення життєдіяльності осіб з вадами зору.

Також будуть обговорені питання:

  • реформа системи забезпечення осіб з інвалідністю засобами реабілітації, реабілітаційними послугами, а також помічниками та асистентами;
  • посилення впливу громадських організацій на проведення державної політики щодо сприяння індивідуальній мобільності незрячих з урахуванням досвіду організацій, які їх об’єднують;
  • правові аспекти, особливості судового захисту поновлення порушеного права на реабілітацію.

Для участі в заході вам необхідно заповнити анкету та направити її на електронні адреси: www.jurist.org.ua та office@naiu.org.ua, або факсом 044-279-61-74, але не пізніше 13:00, 02-го листопада 2015 р.

Всіх осіб, що будуть брати участь у заході, повідомлять про це до 05.11.2015 року.

Організатори забезпечують учасникам конференції:  проживання, харчування компенсацію вартості проїзду.

  Категорія: