Привітання з Днем захисника України!

Привітання з Днем захисника України!
13 Жовтня 2015
Друкувати цю новину

З метою вшанування мужності та героїзму захисників незалежності і територіальної цілісності України, військових традицій і звитяг Українського народу, сприяння подальшому зміцненню патріотичного духу у суспільстві та на підтримку ініціативи громадськості, 14 жовтня Україна відзначає День захисника України.

Національна Асамблея осіб з інвалідністю України щиро вітає з цим святом весь український народ,  який в об’єднанні захищається і в об’єднанні робить навіть неможливе – перемагає! Захист в Україні – це праця, покликання і присяга самому собі всього українського народу: волонтерів, медиків, військових, простих громадян.

Це свято символізує любов і шану українців до мужніх оборонців і визволителів рідної землі, до тих, хто сьогодні стоїть на варті незалежності держави. Адже, не так багато в нас важливих дат, як день тих, чия професія – Батьківщину захищати.

Особливі слова подяки адресуємо воїнам АТО і ветеранам війни. Ваш подвиг завжди залишатиметься взірцем патріотизму, мужності й самопожертви. Низький вам уклін, сердечна подяка й найкращі побажання здоров’я, довголіття і злагоди.

Нехай ваші сила та мужність завжди живляться любов’ю та підтримкою близьких і рідних. І після будь-яких “баталій”, які часто трапляються у повсякденному мирному житті, вдома на вас завжди чекає затишна гавань.

Національна Асамблея осіб з інвалідністю України

  Категорія: