Українське товариство сліпих відзначить Міжнародний день білої тростини

Українське товариство сліпих відзначить Міжнародний день білої тростини
12 Жовтня 2015
Друкувати цю новину

15 жовтня світова спільнота відзначає Міжнародний день білої тростини. В цей день, з метою привернення уваги владних структур, меценатів та громадськості до проблем людей з вадами зору, проводяться різноманітні заходи.

15 жовтня 2015 року о 12 годині в приміщенні будинку культури Львівського УВО УТОС (вул. Замарстинівська, 130) Львівська обласна організація УТОС організовує відзначення Міжнародного дня білої тростини.

Програма заходу передбачає виставку творчих робіт людей з порушенням зору, виступ творчих колективів та виконавців. До участі в заході запрошені представники влади та місцевого самоврядування, благодійники, члени інших громадських організацій, партнери та просто друзі.

Довідка

Українське товариство сліпих – неприбуткова громадська організація, яка об’єднує осіб з інвалідністю першої та другої груп за зором і має більше, як 80-річну історію свого становлення і розвитку. На Львівщині товариство налічує близько 2300 людей з порушенням зору. Організація є чітко структурована і має розгалужену систему первинних осередків, на базі яких людям з вадами зору фахово надається низка соціальних послуг.

Львівська міська рада

  Категорія: