Свято осені у «Родинному затишку»

Свято осені у «Родинному затишку»
7 Жовтня 2015
Друкувати цю новину

5 жовтня в Центрі реабілітації та тимчасового перебування осіб з інвалідністю з розумовою відсталістю «Родинний затишок» відбулось Свято осені.

Цей захід вихованці та колектив закладу присвятили прекрасній порі, яка полонить серце різнобарв’ям квітів, плодів, яка п’янить голову легкими ароматами осіннього пожовклого листя; яка несе у собі багатство врожаю та щедрість матері.

Цьогорічне Свято осені у Центрі пройшло особливо цікаво та весело. Молоді люди з особливими потребами брали активну участь у підготовці свята та в конкурсах і забавах які проходили під керівництвом фахівців Центру безпосередньо у день свята.

Концертно-розважальна програма складалась із театралізованого дійства, що включало в себе: Легенду про Осінь, вистави «Прихід синів-місяців», виставки «Осіння фантазія», а також різноманітних конкурсів та розваг.

Усі учасники концертної програми проявили свої театральні та творчі здібності, отримали масу позитивних емоцій, вражень та подарунків.

З привітальним словом до організаторів, учасників та гостей свята звернулися директор Центру реабілітації Антоніна Корчинська.

Завершилося свято для підопічних Центру реабілітації дискотекою.

Хмельницька міська рада 

  Категорія: