У Києві відкрився реабілітаційний центр «Наше дитинство» для дітей-осіб з інвалідністю

У Києві відкрився реабілітаційний центр «Наше дитинство» для дітей-осіб з інвалідністю
6 Жовтня 2015
Друкувати цю новину

3 жовтня 2015 року в Києві на базі дитячої музичної школи № 4 Печерського району відбулося урочисте відкриття реабілітаційного центру для дітей-осіб з інвалідністю «Наше дитинство». У центрі допомагатимуть дітям-людини з інвалідністюм з аутизмом, розумовою відсталістю та затримкою мовлення.

У відкритті центру взяли участь представники Міністерства освіти і науки України, Київської міської державної адміністрації, Печерської районної державної аміністрації, департаменту освіти і науки, молоді та спорту міста Києва.

Метою діяльності реабілітаційного центру є допомога дітям-людини з інвалідністюм, їх соціальна адаптація до життя у соціумі, а також родинам які виховують дітей-осіб з інвалідністю.

До організації за допомогою вже звернулося понад 200 сімей, які мають дітей з різними вадами розвитку. Багаторічний педагогічний досвід, висока кваліфікація педагогів, які працюють в організації та використовують новітні методики – надали змогу досягти значних результатів.

На сьогодні реабілітаційний центр для дітей-осіб з інвалідністю «Наше дитинство» надає допомогу понад 70 київським сім’ям, а також родинам з усіх регіонів України, які отримують кваліфіковані консультації по скайпу.

Фахівцями центру проводиться постійна науково-методична робота з розробки нових посібників, удосконалення та адаптації існуючих методик для роботи з дітьми, які мають вади розвитку.

Громадська організація «Допомога дітям з розладами спектру аутизму та розладами мовлення» «Наше дитинство» була зареєстрована у 2013 році в місті Донецьку. Через події на сході країни громадська організація «Наше дитинство» в грудні 2014 року була перереєстрована в місті Києві.

МОН України

  Категорія: