У Києві пройде турнір з пейнтболу для допомоги дітям з синдромом Дауна

У Києві пройде турнір з пейнтболу для допомоги дітям з синдромом Дауна
21 Вересня 2015
Друкувати цю новину

У Києві 26 вересня пройде четвертий благодійний турнір з пейнтболу «Кубок відкритих сердець 2015″, присвячений допомозі дітям із синдромом Дауна.

Вже четвертий рік поспіль ВБО «Даун Синдром» проводить 4-й турнір з пейнтболу серед корпоративних команд «Кубок відкритих сердець». Все більше підприємств і організацій з року в рік беруть участь у подібних спортивно-благодійних заходах. Особливістю цього року стане те, що за одну з команд-учасників буде грати 22-річний Ваня Бурковський (з синдромом Дауна). Хлопець працює в ювелірному домі, крім того, займається боксом. Своєю участю в команді Іван бажає допомогти Центру раннього розвитку, де маленькі діти з синдромом Дауна отримують такі необхідні освітні послуги,  передає “Сегодня”.

Команди будуть складатися з 5-7 гравців. Учасників та гостей заходу чекають польова кухня, весела програма, а також розважальна програма для вболівальників.

Вхід на турнір вільний.

«Мета турніру, як і практично всієї діяльності нашої організації, — це підвищення якості життя людей з синдромом Дауна в Україні, — зазначає президент ВБО» Даун Синдром «Сергій Кур’янов. — Понад 95% людей з СД в Україні після школи залишаються вдома і не мають трудової зайнятості. Але як показує міжнародний досвід, це можливо змінити. Компаніям, які сьогодні підтримують «сонячних» дітей, варто усвідомити, що це, насамперед, їх внесок у розвиток своїх майбутніх потенційних працівників «.

Турнір буде проходили 26 вересня з 10 до 16 години за адресою пр. Перемоги, 139. Переможців турніру очікують кубки та медалі, а також незабутні миті спілкування з маленькими вболівальниками, заради щасливого майбутнього яких і організовується турнір.

Соцпортал

  Категорія: