Надзвичайний People Fest

Надзвичайний People Fest
4 Вересня 2015
Друкувати цю новину

Неможливе можливо! Незвичайні люди створюють свій світ і об’єднуються на фестивалі «Надзвичайний People Фест», який відбудеться 5 вересня!

Фестиваль «Надзвичайний People Фест» – соціально-благодійна подія організована спільно з проєктом «Незламні» у межах соціальної програми освітнього проєкту “Арсенал Ідей” в Мистецькому Арсеналі, мета якого – на прикладі успішних людей з інвалідністю показати суспільству, що неможливе можливо і будь-яка людина сильніше обставин.

Надзвичайний People FestКожний куплений квиток, – особливий вклад в переобладнання зон для людей з особливими можливостями і потребами. Готується фантастичний концерт за підтримки українських зірок під відкритим небом у центрі столиці, і всі кошти, зібрані за рахунок проданих квитків, підуть на будівництво пандусів у громадських місцях.

Надзвичайний People Фест – простір, який об’єднує людей з величезним бажанням жити, створювати і змінювати на краще суспільство. Територія успіху з приємними знайомствами і дивовижними прикладами!

Цілий день з 13:00 до 16:00 гостям фестивалю буде організовано творче дозвілля. Майданчик буде переповнений майстер-класами з танців від Амадора Лопеса, уроками з візажу від Вікторії Федорчук, вільної боротьби від Ірини Мерлені, театрального мистецтва в повсякденному житті, а також виставкою ляльок ручної роботи від Ілони Слуговіної. Вистави Київського Театру глухих акторів «Веселка», володарів театральних нагород, особливих акторів театру «Паростки» перевернуть уявлення глядачів про мистецтво.

Для дітей забезпечені гігантські мильні бульбашки, батути, аква-грим і аніматори. Жінок чекає плетіння кіс, віночків і малювання хною. Відпочинок буде супроводжуватися живою музикою від вуличних музикантів, смачною їжею та прохолоджуючих напоями.

А ввечері усіх очікує запальний «Надзвичайний» концерт! Надзвичайний People Fest1

З 16:00 до 18:30 для всіх співатимуть Олександр Пономарьов, Віктор Павлік, Наталя Валєвська, Петро Чорний, Євген Літвінкович, Тетяна Решетняк, Наталка Карпа, Flying Swan, Ruda & Treeorange, Клей Угрюмого, Юлія Бартенєва, Відповідь to be, Олена Гончарук, Володимир Дорош, Cергій Мироненко, БеZ обмежень, Salo v Chokoladi. Також, виступатимуть наймовірно талановиті люди з інвалідністю: Олена Чинка – багаторазова чемпіонка України з танців на візках, володарка Всеукраїнської премії “Жінка III тисячоліття”; поети і майстри танцю на візках.

Атмосферу створюватимуть ведучі Андрій Джеджула, Марія Соловієнко.

ПРИХОДЬ І БУДЬ НАДЗВИЧАЙНИМ!

 

Місце проведення: комплекс «Мистецький Арсенал» (Київ, вул. Лаврська, 12).

Коли: 5 вересня, з 13:00.

Джерело: Concert.ua

  Категорія: