ПАТ “Флекстронікс Сервіс УА” пропонує роботу для осіб з інвалідністю

ПАТ “Флекстронікс Сервіс УА” пропонує роботу для осіб з інвалідністю
10 Червня 2015
Друкувати цю новину

PM538image00228 травня 2015р. фахівці Мукачівського міського центру зайнятості спільно з спеціалістами роботи ПАТ «Флекстронікс Сервіс УА» провели міні-ярмарок вакансій для осіб з обмеженими фізичними можливостями. Присутнім пропонувалися професії складальник радіоелектронної апаратури та прибиральник територій.

У заході взяли участь начальник відділу підбору персоналу Ірена Ромодан та менеджер з персоналу Андрій Макеєв та 6-еро осіб з числа безробітних.

Спеціалісти підприємства розповіли про заснування товариства, сферу його діяльності, продукцією, яку виготовляє. Також розповіли  про особливості і переваги роботи у ПАТ «Флекстронікс Сервіс УА», презентовали вакантні робочі місця, умови праці  і рівень заробітної плати та вимоги до кандидатів.

Після презентації представники кадрової служби підприємства відповіли на запитання безробітних та запропонували заповнити персональні анкети.

Зацікавлені особи з числа безробітних в індивідуальному порядку вели співбесіду з працівниками заводу та виявили бажання відвідати його. Впевнені, що хтось із них знайде своє місце у колективі.

Закарпатський ОЦЗ

  Категорія: