Другий змагальний день Дефлімпіади-2015: в українців срібло в естафеті

Другий змагальний день Дефлімпіади-2015: в українців срібло в естафеті
31 Березня 2015
Друкувати цю новину

Національна дефлімпійська збірна команда України у другий день змагань Дефлімпіади-2015 успішно продовжує медальну естафету: 30 березня зранку нашим мужчинам (Андіріїшин Андрій,  Мандзюк Павло та Пишняк Володимир) вдалось вибороти у естафеті 3х10 км срібло. 

7_

Причому, команда України була досить близькою до золота: у першому етапі естафети впевнено лідирував Андріїшин Андрій, обігнавши суперника з Росії, проте, передавши естафету Мандзюку Павлові, лідерство перейшло до росіян, на третьому етапі Пишняку Володимиру практично до фінішу вдалось взяти лідерство у свої руки і лише за декілька метрів до такої жаданої перемоги сильнішому супернику пощастило більше: Володимир відстав на 2, 9 с. таким чином, у команди України – друге місце, третє з великим відставанням від лідерів вдалось вибороти команді Китаю. Команди Туреччини та Казахстану вибороли четверте та п’яте місця відповідно. Завтра у лижників – вихідний від змагань день, вони будуть тренуватись та готуватись до післязавтрашнього спринту.

42_.jpg

Таким чином, у доробку національної дефлімпійської збірної команди, яка продовжує свою миротворчу місію тут, у далекому від України Ханти-Мансійську, 3 високі нагороди: 2 срібні та 1 бронзова медаль.

22_.jpg

У керлінгу зранку українська жіноча команда у другому  турі зазнала поразки від команди Хорватії з рахунком 7:9, хоча у перших ендах впевнено тримала лідерство. Сьогодні увечері у третьому турі у дівчат важлива гра з командою Росії, у хлопців ц третьому турі по обіді гра з командою Швейцарії. Сподіваємось, глядачі зможуть побачити гру наших спортсменів онлайн, перейшовши за наступним посиланням: http://www.2015deaflympics.org/#!live/cok7.

Разом із палкими прихильниками нашої команди та вболівальниками за національну дефлімпійську збірну команду України вболівають офіційні спонсори Національного комітету спорту осіб з інвалідністю України компанія Воля та Ощадбанк України.

Прес-служба НКСІУ,

Фото прес-служби НКСІУ,
автор – Дорошенко Євген

  Категорія: