Історія Ганни: Відчуття підтримки та віра у людей

Історія Ганни: Відчуття підтримки та віра у людей
8 Серпня 2024
Друкувати цю новину

Ганна була бажаною дитиною в щасливій люблячій сім’ї. Коли в сім’ї сталося велике горе — помер батько, дівчинка на третьому році життя захворіла на тяжку форму діабету І типу і відтоді стала інсулінозалежною. Незважаючи на це, Ганна закінчила школу, здобула освіту і працювала на улюбленій роботі. Проте доля піднесла новий неприємний сюрприз — дівчина втратила зір, а згодом і роботу.

У житті Ганни з’явилася світла смуга — щасливий шлюб з коханою людиною. Однак війна, особливо повномасштабне вторгнення, кардинально змінила її життя. Вона була змушена разом з мамою і чоловіком покинути рідний Слов’янськ, де народилася і провела все своє свідоме життя, і оселитися на Львівщині. Ці події Ганна перенесла надзвичайно важко, що відбилося на її психологічному здоров’ї. Матеріальні проблеми також потребували негайного вирішення, оскільки грошей не вистачало майже на все.

В межах проєкту «Покращення реабілітаційних послуг у системах охорони здоров’я», кейс-менеджерка у Львівській області Любов Кукуруза спрацювала оперативно, надаючи інформаційну, психологічну та соціальну підтримку. Жінка також отримала ваучер для придбання продуктів харчування.

Підтримка з боку Проєкту стала для жінки справжнім порятунком, надавши їй можливість знову відчути підтримку та віру в краще майбутнє.

Проєкт «Покращення реабілітаційних послуг у системах охорони здоров’я (SRSHS)» реалізується Національною Асамблеєю людей з інвалідністю України під керівництвом Momentum Wheels for Humanity (Momentum) за фінансової підтримки USAID.

Ця ініціатива стала можливою завдяки щедрій підтримці американського народу через Агентство США з міжнародного розвитку згідно з угодою про співпрацю з Partnerships Plus під номером 7200AA18CA00032, яка фінансується з 28 вересня 2018 року, та реалізується Інститутом досліджень і навчання JSI у відповідності до угоди під номером PP-EI-001 з Momentum Wheels for Humanity. Зміст є відповідальністю Національної Асамблеї людей з інвалідністю України і не обов’язково відображає погляди USAID або уряду Сполучених Штатів.

#USAID #Реабілітація #ПсихологічнаПідтримка #ЗміниНаКраще #Допомога