Молодь – рушійна сила відбудови та відновлення!

Молодь – рушійна сила відбудови та відновлення!
7 Червня 2024
Друкувати цю новину

У Києві відбувся молодіжний форум «Молодь – рушійна сила відбудови та відновлення». Разом із колегами із громадських організацій організаторам вдалося створити платформу, де молоді люди змогли на повний голос заявити про свої потреби.

У форумі взяли участь активісти з усієї України, представники профільних міністерств та громадських організацій.
Подія стала майданчиком для представлення результатів кількісного та якісного дослідження “Youth Leadership in Crises”, що було проведено ГО “СТАН” та ГО “Дівчата”, у співпраці та за фінансової підтримки чеської гуманітарної організації People in Need. Дослідження висвітлило актуальне становище й потреби молоді в Україні, зокрема молодих людей з інвалідністю.
Крім того, на форумі був представлений маніфест молоді у формі ілюстрацій, розроблений на основі цього дослідження. Ілюстрації до Маніфесту створила художниця із Бахмута.
Під час інтерактивної сесії учасники сфокусували свою увагу на темах: доступності, членства в ЄС, діалогу досвідів та навколишнього середовища та мали змогу висловити свої думки щодо проблем, перспектив та можливості залучення молоді до розбудови України в контексті зазначених питань.
Молодь – це не тільки майбутнє, але й основний драйвер змін сьогодення. Спільними зусиллями ми визначаємо напрямки розвитку країни та підтримуємо її шлях до європейського майбутнього.

Дякуємо організаторам, учасникам та партнерам за цінний внесок та спільну роботу!

  Категорія: