Робочі візити з метою підтримки ВПО з інвалідністю на Буковині

Робочі візити з метою підтримки ВПО з інвалідністю на Буковині
30 Січня 2024
Друкувати цю новину

У січні місяці цього року кейс-менеджерка проєкту «Покращення реабілітаційних послуг у системах охорони здоров’я» у Чернівецькій області Валентина Балахтар разом з представницею НАІУ у Чернівецькій області Валентиною Добридіною відвідали місця компактного проживання ВПО з інвалідністю.

Відбулися зустрічі з керівниками закладів та людьми, які там живуть. Обговорено умови проживання для людей з інвалідністю та осіб старшого віку. Кейс-менеджерка донесла інформацію про можливість надання підтримки за послуги проживання в рамках проєкту. А також надала рекомендації щодо покращення архітектурної доступності до установ, де проживають люди, які користуються допоміжними засобами.

Проєкт «Покращення реабілітаційних послуг у системах охорони здоров’я (SRSHS)» реалізує Національної Асамблеї людей з інвалідністю України під керівництвом Momentum Wheels for Humanity (Momentum) за фінансової підтримки USAID.

********

Ця ініціатива стала можливою завдяки щедрій підтримці американського народу за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку згідно з угодою про співпрацю з Partnerships Plus під номером 7200AA18CA00032, яка фінансується з 28 вересня 2018 року, та реалізується Інститутом досліджень і навчання JSI у відповідності до угоди під номером PP-EI-001 з Momentum Wheels for Humanity.  Зміст є відповідальністю Національної Асамблеї людей з інвалідністю України і не обов’язково відображає погляди USAID або уряду Сполучених Штатів.