6 грудня о 12 год! Запрошуємо на вебінар «Цифрова доступність: як зробити вашу презентацію доступною для всіх»

6 грудня о 12 год! Запрошуємо на вебінар «Цифрова доступність: як зробити вашу презентацію доступною для всіх»
4 Грудня 2023
Друкувати цю новину

Запрошуємо усіх бажаючих взяти участь у вебінарі за темою «Цифрова доступність: як зробити вашу презентацію доступною для всіх».

На вебінарі ви дізнаєтесь: для кого важлива цифрова доступність та як зробити вашу презентацію для всіх. Зокрема, будуть розглянуті такі питання: як дотримуватися вимог щодо контрасту, як правильно описати зображення, як зробити доступними відео- і аудіоматеріали, які є правила використання кольорових позначень, як писати інформативні заголовки, як перевірити доступність презентації вбудованими інструментами та інші.

Проведе вебінар: Дмитро Попов, консультант із питань цифрової доступності ПРООН в Україні, директор ТОВ «Лабораторія цифрової доступності», сертифікований спеціаліст Міжнародної асоціації фахівців з вебдоступності (IAAP WAS).

Захід відбудеться в середу, 6 грудня о 12:00 год. за Київським часом.

Участь у заході передбачає реєстрацію на платформі ZOOM, прохання передбачити на це час (2-3 хвилини) при переході за посиланням:

https://us06web.zoom.us/meeting/register/tZwrdO6oqjsqGtZ9zLc_V-m6nn_7RePX6ZmT

 

Захід відбудеться в рамках проєкту «Криза в Україні: Реагування та відновлення з урахуванням потреб людей з інвалідністю під керівництвом та за координації організацій осіб з інвалідністю (2-га фаза)», який реалізується Національною Асамблеєю людей з інвалідністю України за підтримки Європейського форуму інвалідності (EDF) та Християнської місії незрячих (СBM).

Чекаємо на вашу участь!

#НАІУ #EDF #CBM #доступність #цифрова_доступність