Гуманітарна підтримка наших італійських партнерів

Гуманітарна підтримка наших італійських партнерів
14 Листопада 2023
Друкувати цю новину

Нещодавно від наших італійських партнерів Association I DO Onlus (Турин, Італія) надійшла чергова гуманітарна допомога. Це вже третій гуманітарний вантаж, який містить медичні вироби, ліки, підгузники, крісла колісні, ходунки, засоби догляду при інкотиненції і т.і.

З перших місяців війни представники цієї невеличкої організації людей з інвалідністю з Турину та волонтерів збирали допомогу і доставляли в Україну.

Завдяки цій допомозі багато людей з травмою хребта та спинного мозку з різних областей України отримали гуманітарну допомогу, зокрема з: Львівської, Івано-Франківської, Полтавської, Житомирської, Миколаївської, Одеської, Луганської, Вінницької, Київської області та м. Київ.

Частина гуманітарного вантажу була передана Центру реабілітації у Львівській області, де зараз проходять реабілітацію особи з інвалідністю з травмою хребта та спинного мозку.

Команда Національної Асамблеї людей з інвалідністю України щиро вдячна Association I DO Onlus, усім її членам, які були активно задіяні у цій ініціативі. Особлива подяка Президенту асоціації Алессандро Аґостінеллі. Частину отриманого вантажу вже розвантажують і невдовзі його буде направлено до центрів реабілітації, а також передана в громади.

Дякуємо усім, хто долучився до цього. Дякуємо за турботу і бажання допомогти нам у ці важкі часи.

 

 

  Категорія: