МОЗ очікує у листопаді результати перевірок МСЕК щодо встановлення інвалідності

МОЗ очікує у листопаді результати перевірок МСЕК щодо встановлення інвалідності
23 Жовтня 2023
Друкувати цю новину

У Міністерстві охорони здоров’я очікують, що результати перевірок усіх медико-соціальних експертних комісій будуть відомі у листопаді.

Про це сказала заступниця глави МОЗ з цифрового розвитку Марія Карчевич в ефірі телемарафону “Єдині новини”.

“На виконання рішення РНБО розпочалися перевірки не лише харківської МСЕК, а й інших медико-соціальних експертних комісій з тих рішень, що ухвалювалися від 24 лютого минулого року щодо встановлення інвалідності. Такі перехресні перевірки тривають по всіх районах. Ми очікуємо, що в листопаді буде вже підсумковий звіт”, – заявила вона.

Карчевич зауважила, що висновки перевірки заслухає комісія, утворена при МОЗ, куди увійшли, зокрема, і представники правоохоронних структур.

**********

Ця ініціатива стала можливою завдяки щедрій підтримці американського народу за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку згідно з угодою про співпрацю з Partnerships Plus під номером 7200AA18CA00032, яка фінансується з 28 вересня 2018 року, та реалізується Інститутом досліджень і навчання JSI у відповідності до угоди під номером PP-EI-001 з Momentum Wheels for Humanity. Зміст є відповідальністю Національної Асамблеї людей з інвалідністю України і не обов’язково відображає погляди USAID або уряду Сполучених Штатів/

 

 

 

  Категорія: