Забезпечення рівності та інклюзії для людей з інвалідністю

Забезпечення рівності та інклюзії для людей з інвалідністю
17 Листопада 2022
Друкувати цю новину

“Доступність і рівність – має бути центральною метою відбудови країни» – про це говорив Кейт Робертсон (Шотландія) на вебінарі “Забезпечення рівності та інклюзії для людей з інвалідністю”.

Це перший захід з циклу вебінарів з питань доступності, які проводить Національна Асамблея людей з інвалідністю за підтримки Європейського Форуму осіб з інвалідністю та СBM за участі міжнародних консультантів.

Вебінари розраховані на представників державних структур, фахівців, які займаються питаннями доступності, представників громадських організацій людей з інвалідністю. Про подальші теми та час проведення можна дізнатись на сайті НАІУ.

*********************

“Accessibility and equality must be central to the rebuilding of Ukraine” – this was the key theme of the webinar “Achieving Disability Equality and Inclusion” delivered by Keith Robertson, Manager and Disability Access Officer for the charity Disability Beyond Borders.

This event opened a cycle of webinars on accessibility organized by the National Assembly of People with Disabilities of Ukraine in cooperation with international consultants, with the support from the European Disability Forum and CBM.

The webinars are intended for representative of public agencies, professionals responsible for accessibility, and members of organizations of people with disabilities.

  Категорія: