2 липня відбудеться конференція членів ГС “Сучасний погляд”

2 липня відбудеться конференція членів ГС “Сучасний погляд”
1 Липня 2022
Друкувати цю новину

ГС “Сучасний погляд” оголошує про проведення конференції членів організації, яка відбудеться 02 липня 2022 року в онлайновому режимі за допомогою платформи Zoom.

Розуміючи необхідність посилення впливу громадських організацій на політику в сфері соціального захисту осіб з інвалідністю, підсилення спроможності громадських об’єднань в умовах воєнного стану, потребу в залученні додаткових активістів до лав Спілки, коригування наявних планів та впровадження нових підходів у процес реалізації статутних завдань ГС “Сучасний погляд” планує залучити нових членів до лав організації, обговорити поточну роботу та розробити концепції подальшої діяльності.

Посилання на зустріч будуть направлені усім членам Організації, а також кандидатам на вступ до її лав в особистих повідомленнях.

Захід відбудеться в рамках проєкту «Громадські організації осіб з інвалідністю в кризовій ситуації викликаній війною», який реалізується ГС “Сучасний погляд” в межах впровадження проєкту «Криза в Україні: реагування та відновлення з урахуванням інвалідності», що реалізує ГС «ВГО «Національна Асамблея людей з інвалідністю України» та Європейський форум інвалідності (EDF).

#НАІУ #EDF #CBMGlobal #допомога #Переможемо #СТОЇМО #Не_словами_а_справами #війна_росії_проти_УКРАЇНИ