Підсумкова зустріч із міжнародними партнерами за результатами опитування

Підсумкова зустріч із міжнародними партнерами за результатами опитування
7 Червня 2022
Друкувати цю новину

6 червня відбулася тригодинна підсумкова зустріч із міжнародними партнерами за результатами опитування щодо оцінки можливостей розроблення інклюзивних гуманітарних програм грошової допомоги.

Учасниками заходу було 23 особи з числа представників НАІУ, міжнародних партнерів та інтерв’юерів.

Під час зустрічі обговорено особливості проведення опитування: позитивний досвід, практичні проблеми, пропозиції щодо удосконалення майбутніх подібних досліджень з точки зору організаторів та інтерв’юерів тощо.

Європейським форумом із проблем інвалідності (EDF) разом із Міжнародною організацією «Глобальна інтеграція людей з інвалідністю» (CBM Global Disability Inclusion) було презентовано попередній узагальнений аналіз результатів опитування, а також обговорено питання, які залишилися відкритими після здійсненого аналізу відповідей респондентів.

У рамках наступної зустрічі заплановано обговорити остаточні висновки.

Захід відбувся в рамках проєкту, який реалізує Національна Асамблея людей з інвалідністю України, за підтримки Європейського форуму осіб з інвалідністю та CBM Global Disability Inclusion.

В рамках реалізації проєкту було проведено опитування внутрішньо переміщених осіб з інвалідністю на етапі проектного планування програми гуманітарної допомоги в формі грошових переказів. Воно має на меті сформувати розуміння перешкод для надання грошової допомоги і соціально-економічних чинників ризику для людей з інвалідністю, осіб похилого віку, жінок і дівчат, а також представників інших визначених груп ризику.

#НАІУ  #EDF    #CBMGlobal  #допомога  #Переможемо #СТОЇМО #Не_словами_а_справами #війна_росії_проти_УКРАЇНИ

  Категорія: