УЧАСТЬ НАІУ У РЕАЛІЗАЦІЇ МІЖНАРОДНИХ ПРОЄКТІВ!

УЧАСТЬ НАІУ У РЕАЛІЗАЦІЇ МІЖНАРОДНИХ ПРОЄКТІВ!
14 Грудня 2021
Друкувати цю новину

Представниками ГС ВГО «Національна Асамблея людей з інвалідністю України» взято участь у онлайн-зустрічі з партнерами-учасниками Міжнародного проєкта DISENEX+East (соціальне підприємництво для людей з інвалідністю).

На заході представниками з Вірменії було продемонстрованоно презентацію, ознайомлено учасників проєкту із темою щодо державної підтримки та аналізу діючого законодавства в сфері підприємства, в тому числі соціального, зокрема і для людей з інвалідністю, в Вірменії.

Також всі учасники проєкту підсумували результати та підготували короткі доповіді про проведену роботу щодо збору матеріалів та заповнення відповідних підсумкових таблиць за результатами моніторингу сайтів із аналізу законодавства і інфраструктури підтримки (державної та приватної, стартапів та спеціальної) кожен в своїй каїні з метою подальшого розміщення їх  на сайті проєкту.

Наприкінці зустрічі обговорили організаційні питання щодо проведення зйомок мотивуючих роликів на тему соціального підприємництва та подальших спільних дій.

Інформацію розміщено в рамках реалізації Міжнародного проєкта  DISENEX+East!

РОБОТА ТРИВАЄ!

  Категорія: