Різноманіття. Рівність. Єдність.

Різноманіття. Рівність. Єдність.
6 Серпня 2021
Друкувати цю новину

3-4 серпня 2021 року в онлайн та офлайн форматі відбулися заходи для організацій жінок/осіб з інвалідністю та жіночих/ феміністичних організацій: тренінг з питань адвокації та зустріч партнерських організацій, які представляють різні групи жінок щодо планування та проведення адвокаційної кампанії.

Заходи логічно продовжили діяльність, яка впроваджується Національною Асамблеєю людей з інвалідністю України в рамках реалізації проєкту «Різноманіття. Рівність. Єдність»

Круглі столи, які пройшли в травня–червні в 14 областях України з питань дотримання прав жінок, в тому числі з інвалідністю і на яких  представниці /ки громадських організацій разом з державними структурами обговорювали найважливіші питання, які сьогодні постають в питаннях реалізації прав жінок, гендерної політики та інвалідності показали необхідність об’єднання зусиль всіх організацій, які представляють інтереси жінок різних цільових груп у подоланні викликів з порушенням прав жінок.

Представниці організацій жінок/ осіб з інвалідністю та жіночих/ феміністичних організацій з різних областей на робочій зустрічі 4 серпня обговорили тему адвокаційної кампанії, яка була обрана на підставі зібраних в областях даних, можливий план її реалізації, участь кожної організації та координацію дій  заінтересованими організаціями.

Слідкуйте за нашою інформацією. Ви зможете внести свій вклад в адвокаційну кампанію, яка стартує з вересня!

Проєкт «Різноманіття. Рівність. Єдність», який реалізується Національна Асамблея людей з інвалідністю в рамках глобальної ініціативи «Голос жінок і лідерство – Україна», що впроваджує Український Жіночий Фонд за підтримки Уряду Канади.

  Категорія: