Різноманіття. Рівність. Єдність. Круглі столи у регіонах – активізація роботи на місцях

Різноманіття. Рівність. Єдність.  Круглі столи у регіонах – активізація роботи на місцях
15 Квітня 2021
Друкувати цю новину

14 квітня 2021 року Національна Асамблея людей з інвалідністю України  (НАІУ) провела робочу зустріч з представницями та представниками організацій осіб / жінок з інвалідністю щодо консолідації зусиль та проведення круглих столів в регіонах з питань дотримання прав жінок з інвалідністю, гендерної рівності та інвалідності.

Захід проходив  в рамках проєкту «Різноманіття. Рівність. Єдність», який реалізується НАІУ в рамках глобальної ініціативи «Голос жінок і лідерство – Україна», що впроваджує Український Жіночий Фонд за підтримки Уряду Канади.

Керівниця проєкту НАІУ Лариса Байда зазначила, що проведення Круглих столів у регіонах  дозволить активізувати роботу на місцях, сприятиме єднанню жіночих організацій та організацій жінок з інвалідністю у відстоюванні прав жінок та дівчат з інвалідністю, подоланні стереотипів та впровадження питань інвалідності в політику гендерної рівності. До заходу долучились лідерки та лідери з 12 областей України.

Про важливість даного напрямку  роботи в областях зазначила Урядова Уповноважена з прав осіб з інвалідністю Тетяна Баранцова.

Під час заходу керівниця проєкту НАІУ Лариса Байда відповіла на питання учасниць і учасників.

Генеральний секретар НАІУ Вікторія Назаренко акцентувала увагу на основних питаннях, напрямках діяльності, які стоять перед НАІУ  та потребують реалізації найближчим часом. Також, вона звернула увагу учасниць та учасників заходу щодо необхідності залучення до заходів проєкту членів та партнерів НАІУ у відповідних областях.

 Дякуємо всім учасницям і учасникам зустрічі, що долучилися до обговорення і впевнені у плідній подальшій командній роботі!

 

Команда проєкту НАІУ.

  Категорія: