COVID-19 та його вплив на місцеві вибори в Україні

COVID-19 та його вплив на місцеві вибори в Україні
24 Грудня 2020
Друкувати цю новину
25 жовтня 2020 року українці прийшли на виборчі дільниці, щоб обрати мерів та депутатів місцевих рад на перших загальнонаціональних місцевих виборах в країні після завершення процесу децентралізації та ухвалення нового виборчого кодексу.

Читайте у новому звіті про те, як пандемія COVID-19 вплинула на виборчий процес та середовище в Україні загалом та як держава впоралася з антикризовими заходами з точки зору міжнародних експертів. Крім того, звіт пропонує рекомендації в контексті найкращих міжнародних практик.

IFES висловлює щиру подяку Міністерству міжнародних справ Канади за підтримку у здійсненні цієї оцінки. Ми також вдячні Агентству США з міжнародного розвитку (USAID), Міністерству міжнародних справ Канади та британській допомозі від уряду Великої Британії за їхню сталу підтримку демократичного прогресу в Україні. Підтримка включала значну частину описаної в документі критично необхідної міжнародної допомоги, яка була реалізована IFES та призначена для захисту виборчого процесу під час пандемії.

Завантажити звіт.

Інформаційне повідомлення IFES

  Категорія: