АНОНС! До уваги членів та партнерів НАІУ!

АНОНС! До уваги членів та партнерів НАІУ!
9 Листопада 2020
Друкувати цю новину

Завтра, 10 листопада 2020 року  з 11:00 до 13:00 години на платформі ZOOM Всеукраїнське громадське об’єднання “Національна Асамблея людей з інвалідністю України” в рамках проєкту «Участь в процесах прийняття рішень: НІЧОГО ДЛЯ НАС БЕЗ НАС», що фінансується за рахунок коштів Державного бюджету України проводить чергове онлайн засідання  на тему: “Обговорення заходів на виконання статті 27 «Праця та зайнятість», що передбачається проєктом Плану дій з реалізації Конвенції ООН про права осіб з інвалідністю на період до 2025 року”.

До участі запрошуються громадські організації осіб з інвалідністю – члени та партнери Національної Асамблеї людей з інвалідністю України та представники  підприємств ГОІ.

Посилання на захід, проєкт Плану дій, інформацію про стан виконання попереднього Національного плану дій буде направлено Секретаріатом НАІУ на електронну адресу громадських об’єднань.

Участь у заході передбачає реєстрацію на платформі ZOOM. Прохання передбачити цей час при переході за посиланням для участі у заході.

  Категорія: