Сьомий рік поспіль у Чернівцях проходить навчально-практичний семінар «Сприяння реалізації прав жінок з інвалідністю на особистий зріст та розвиток»

Сьомий рік поспіль у Чернівцях проходить навчально-практичний семінар «Сприяння реалізації прав жінок з інвалідністю на особистий зріст та розвиток»
19 Жовтня 2020
Друкувати цю новину

Навчально-практичний семінар для жінок з інвалідністю «Сприяння реалізації прав жінок з інвалідністю на особистий зріст та розвиток» пройшов у теплій, доброзичливій, творчій атмосфері обміну думками і пошуку рішень спільних проблем.

Семінар проходить в Чернівцях вже сьомий раз і має статус Всеукраїнського. Враховуючи ситуацію сьогодення, зумовлену пандемією COVID-19, такого масштабного заходу, який проводила Національна Асамблея людей з інвалідністю України та ГО «Лідер» вже шість років поспіль, на жаль, не відбудеться. Але ми вирішили не втрачати щорічну традицію і провести семінар для учасниць з нашої області з дотриманням усіх карантинних вимог.

Отже, в програмі були майстер-класи і лекції на теми:

– «Самокомфорт власного відображення. Гармонізація обличчя, збереження жіночої краси, забезпечення доглянутості». Тренерка – Оксана Єсипчук – реконструктивний лікар України, експерт в персоналізованій медицині, науковець в галузі генетики та епігенетики, автор ексклюзивних технологій в медицині та науці. Засновниця та головний лікар медичного центру «Naturel».

– «Світ краси відкритий для кожного». Тренерка – Ярослава Малинська – директор школи краси «SlavaStudio».

– Тренінг «Я – особистість!». Тренерка – Валентина Балахтар – доктор психологічних наук, професор кафедри педагогіки та соціальної роботи факультету психології, педагогіки та соціальної роботи Чернівецького національного університету ім. Ю. Федьковича.

– Презентація ГО «Центр суспільних інновацій і партнерства «Успіх»від Катерини Балахтар – засновниця ГО «Центр суспільних інновацій і партнерства «Успіх».

– «Самомасаж. Користь для здоров’я». Ірина Стратійчук – майстер з масажу школи «Майстер».

– «Обличчя-анатомія емоцій». Наталя Мостова – майстер – естетист з природного омолодження та відновлення обличчя; остеопат.

– Проведення майстер-класу з фарбування брів. Ніна Єлісеєва – Майстер візажу-макіяжу.

Питання та відповіді. Консультації.

Традиційна фотосесія «Краса в унікальності» була по осінньому тепла, дружня та довгоочікувана. Професійні фотографи Вадим Годованюк та Катерина Санж створили чудову та приємну атмосферу де дівчата із задоволенням позували і загадково посміхалися.

Дякуємо пані Ліні Сімака та Мізюк Анні за сприяння в проведенні фотосесії.

А святково прикрасила і зробила фотосесію неочікувано прекрасною пані Olesya Fleur, яка надала дівчатам свої аксесуари. Ніжні віночки на дівчатах не тільки підкреслили їх красу, а і дуже підійшли до теми нашого флешмобу. Дякуємо за приємний сюрприз!

І як завжди родзинкою нашого жіночого семінару – флешмоб за участю жінок. У цьому році він особливо особливий. Дівчата і жінки декламували вірш Л. Українки «Без надії сподіваюсь». Про акцію, ми розповімо трохи пізніше, коли вашій увазі представимо відео, яке з нетерпінням чекаємо. Дякуємо за ідею О. Драчковській.

Навчально-практичний семінар відбувся в рамках проекту «Реалізація права на здоров’я жінок з інвалідністю в Чернівецькій області», який реалізує ГО «Чернівецька обласна організація людей з інвалідністю «Лідер» за підтримки Міжнародної організації «Пакт» Pact Ukraine яка впроваджує проект «Жінки України: залучені, спроможні, незламні» за фінансової підтримки Уряду Канади. А також за підтримки IM Swedish Development Partner.

 Ярославі Малинській дякуємо за постійну підтримку наших проєктів та задумів! Ми цінуємо наше партнерство, дружбу і важливу для нас допомогу!

Щиро дякуємо нашим партнерам ГО «Захист», Школі краси «СлаваСтудіо», медичному центру «Naturel», усім тренеркам, помічникам та волонтерам.

До нових цікавих та творчих зустрічей!

 

ГО “Чернівецька обласна організація людей з інвалідністю “ЛІДЕР”

 

  Категорія: