Запрошуємо до участі в 3-му вебінарі “Он-лайн школи батьків – громадських активістів»!

Запрошуємо до участі в 3-му вебінарі “Он-лайн школи батьків – громадських активістів»!
18 Червня 2020
Друкувати цю новину

Серія он-лайн навчань розроблена для того, щоб представники «батьківських» ГО мали можливість підвищити  рівень своїх знань, необхідних для того, щоб відігравати ключову роль у просуванні та захисті прав своїх дітей, впровадженні реформ, які дозволять дітям з інвалідністю та особливостями розвитку отримати «кращий старт» в житті та належні послуги необхідні для їх розвитку та повноцінного життя.

Тема 3-ої зустрічі: “Кадрове діловодство в громадських організаціях”

Під час зустрічі будуть розкриті такі питання:

  1. Обов’язкові документи кадрової служби
    1. Організаційні документи.
    2. Розпорядчі (види наказів та підстави для їх видання; накази з кадрових питань тривалого та тимчасового зберігання, тощо);
    3. Звітні документи (звіти про працевлаштування осіб з інвалідністю (форма №10-ПІ); про виконання квоти про працевлаштування осіб з додатковими гарантіями зайнятості; звіти про наявність вакансій (Форма №3-ПН); звіти про масове вивільнення працівників (Форма №4–ПН).
    4. З обліку персоналу (особові картки (типова форма №П-2); особові справи; облік працівників особливих категорій; трудові книжки; журнал обліку працівників, які не досягли 18 років).
    5. З обліку документів та справ.
    6. Із захисту персональних даних.
    7. Із військового обліку та мобілізаційної роботи.
  2. Охорона праці та пожежна безпека на підприємстві: що потрібно знати.
  3. Відповідальність за порушення трудового законодавства та оплати праці.
  4. Інструкція з кадрового діловодства: аргументи «за».
  5. Положення (про оплату праці, про відрядження, про обробку персональних даних, про комісію (уповноваженого) із страхування у зв’язку з тимчасовою втратою працездатності).

День проведення 3-го вебінару – понеділок, 22 червня.

Початок о 14-00

Тривалість 2 год.

Тренер-спікер: Тетяна Малишенко – завідувачка сектору організаційно-методичної та кадрової роботи Національної Асамблеї людей з інвалідністю України.

Захід рекомендований для участі керівників ГО, бухгалтерів та кадровиків.

Для реєстрації та отримання посилання для приєднання до групи в ZOOM – надайте свої відповіді у Google-формі за посиланням https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdizo2LUZOL3u5ZiuKpw-mhw5EjCZv_wKBke2KeKCyaNUTVlQ/viewform?usp=sf_link

Посилання для участі буде надіслано Вам в день події.

Кількість учасників обмежена технічними можливостями. Тому форма буде закрита після набору 40 учасників.

Он-лайн школа організована в рамках реалізації проєкту Національної Асамблеї людей з інвалідністю України «Лобіювання та адвокаційна діяльність українських НУО у реформуванні системи догляду за дітьми з інвалідністю» за підтримки Посольства Королівства Нідерландів в Україні та Фундації SOFT Tulip (Голландія).

  Категорія: