Другий випуск Інформаційно-просвітницького бюлетеню “Право на реабілітацію”.

Другий випуск Інформаційно-просвітницького бюлетеню “Право на реабілітацію”.
29 Листопада 2019
Друкувати цю новину

Національна Асамблея людей з інвалідністю України пропонує вашій увазі другий випуск Інформаційно-просвітницького бюлетеню “Право на реабілітацію”.

Бюлетень випускається в рамках Інформаційно-просвітницької кампанії, яку розпочато Національною Асамблеєю людей з інвалідністю України (НАІУ). Кампанія зосереджена на інформуванні населення про право на реабілітацію, підвищення обізнаності щодо фізичної терапії, пропагування важливості послуг з фізичної терапії/реабілітації для збереження та відновлення якості життя, створення попиту на послуги з фізичної терапії.

Проведення просвітницької кампанії стало можливим завдяки участі НАІУ у міжнародному проєкті «Зміцнення реабілітаційних послуг у системах здоров’я», який реалізує UCP Wheels for Humanity (UCPW) за підтримки Української Асоціації фізичної терапії (УАФТ), Всесвітньої конфедерації фізичної терапії (ВКФТ) і Республіканського медичного коледжу Таджикистану (РМК), за фінансової підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID).

Головна тема другого номеру, який ми присвятили Всесвітньому дню боротьби з інсультами – Фізична терапія після перенесеного інсульту. Це новий напрям системи охорони здоров’я, якого не було за радянських часів. Саме фізичний терапевт вирішує проблеми людини, які пов’язані з руховими порушеннями внаслідок перенесеного інсульту.  Також в цьому номері все про Програму медичних гарантій (ПМГ), а також вимоги до надання медичних послуг за ПМГ у 2020 році та ще багато цікавої інформації.

Будемо вдячні за ваші відгуки, пропозиції та побажання щодо наступних номерів бюлетеня! Інформацію просимо надсилати на електронну адресу:  naiu2019.ft@gmail.com з приміткою «Електронний бюлетень «Право на реабілітацію».

Завантажити бюлетень за посиланням.

 

  Категорія: