Про тонкощі законодавства для успішного ведення бізнесу. В Києві відбувся семінар із соціального підприємництва

Про тонкощі законодавства  для успішного ведення бізнесу. В Києві відбувся семінар із соціального підприємництва
18 Червня 2019
Друкувати цю новину

В Києві Національна Асамблея людей з інвалідністю України  провела навчальний семінар із соціального підприємництва для осіб з інвалідністю «Започаткування власної справи: теоретичні основи та практичні аспекти».

Участь у заході брали особи з інвалідністю віком від 18 років, у тому числі внутрішньо переміщені особи, які постраждали внаслідок конфлікту на Сході України, такі, що планують відкрити власну справу та зареєструватися як фізична особа – підприємець або поновити свою діяльність як ФОП і отримати необхідні знання та навички ведення власного бізнесу в сучасних умовах.

Учасники тренінгу отримали практичні навики з розробки індивідуального плану саморозвитку, державної реєстрації особи підприємця та оподаткування і звітності, з маркетингу і менеджменту, з організації власної справи та складання бізнес-плану, але, головне, це  унікальний шанс відкрити власну справу, або розвинути свій бізнес, що є гарною можливістю для покращення життя.

В кінці семінару організатори отримали схвальні відгуки від учасників:

«Величезна подяка за можливість відвідати триденний семінар із соціального підприємництва «Власна справа»! Отримала відповіді на всі питання, практичні поради від спеціаліста – тренера. Була настільки позитивна та дружелюбна атмосфера, що не хотілось розлучатись ні з організаторами, ні з учасниками, також багато нових знайомств. Корисний тренінг, було б добре як би такого роду тренінги продовжувались».

«Я вважаю, що такі семінари нам – людям з інвалідністю дуже необхідні, так як вони допомагають дізнатися законодательні моменти, за допомогою яких ми можемо розширювати свій базовий запас знань та можливості в  майбутньому отримати статус ФОП».

«Дякую за таку можливість. Подібні знання дуже потрібні людям з інвалідністю. Графік був дуже за напружений. Хотілось би більше часу та більше детальної інформації».

«Дякую за можливість отримати систематизовані знання з організац3ії діяльності ФОП. Хотілося б більше практичних питань. Триденний формат досить зручний».

 

 

 

 

Бажаємо успіху учасникам семінару у відкритті власної справи!

  Категорія: