НАІУ щодо погодження нормативно-правових актів

НАІУ щодо погодження нормативно-правових актів
4 Квітня 2019
Друкувати цю новину

На опрацьовування до Національної Асамблеї людей з інвалідністю України надійшли нормативно-правові документи від відповідних органів виконавчої влади. Після здійснення експертизи та обговорення з громадськими організаціями НАІУ погоджує їх без зауважень.

  1. Відповідно до листа Міністерства соціальної політики України – проєкт наказу Мінсоцполітики «Про затвердження Державного стандарту соціальної послуги соціально-психологічної реабілітації осіб із залежністю від наркотичних засобів чи психотропних речовин».
  2. Відповідно до листа Міністерства соціальної політики України – проєкт постанови Кабінету Міністрів України «Про внесення змін до переліку професій, виробництв та організацій, працівники яких підлягають обов’язковим профілактичним медичним оглядам».
  3. Відповідно до листа Міністерства соціальної політики України – проєкт постанови Кабінету Міністрів України «Про внесення змін до постанови Кабінету Міністрів України від 5 квітня 2012 №321».
  4. Відповідно до листа Міністерства оборони України – проєкт наказу Міноборони «Про внесення змін до Переліку посад, що можуть бути заміщені військовослужбовцями, які визнані військово-лікарськими комісіями непридатними до військової служби».

Запрошуємо громадські організації людей з інвалідністю бути більш активними щодо обговорення нормативно-правових документів. Надсилайте свої пропозиції на адресу Секретаріату НАІУ або на електронну адресу: office-naiu@ukr.net

  Категорія: