До уваги ЗМІ: Круглий стіл щодо впровадження послуги РВ в Одеській області

До уваги ЗМІ: Круглий стіл щодо впровадження послуги РВ в Одеській області
25 Березня 2019
Друкувати цю новину

Сьогодні, 25 березня 2019 р. 0 14.00 год у приміщенні Красносілської РДА, (Красносілка Одеської області)  ГО «Особливі діти» спільно с ГО «Здорове суспільство» за фінансової підтримки Міжнародного фонду «Відродження» та Європейського Союзу (ЄС) проведуть Круглий стіл «Ділимось досвідом співпраці».

Захід відбудеться в рамках грантового проєкту  «Партнерство. Фахівці-батьки-влада», в межах та як невід’ємна частина спільної Програми «Батьки за раннє втручання в Україні», що впроваджують HealthProm (Великобританія), ВГО «Національна Асамблея людей з інвалідністю (НАІУ) і БФ «Інститут раннього втручання» (БФ ІРВ)

Під час проведення заходу учасники ознайомляться як відбувається процес деінституалізації в ОТГ Красносілка, з розвитком послуги раннього втручання (РВ) в Одеському регіоні, та для чого  суспільству потрібна  послуга РВ.

До участі запрошено представників місцевої влади: Голова ОТГ, заступник голови; начальники та заступник управління соцзахисту населення , головний лікар , директор  центру соцслужб для сім’ї, дітей та молоді,  директор КЗ «Інклюзивно-ресурсний центр»; представники ГО «Особливі діти», ГО «Здорове суспільство» , керівник центру раннього втручання м. Одеса.

За додатковою інформацією до Шульги Ірини Олександрівни т.0679799714, rv-odesa@ukr.net

Акредитація ЗМІ: Сергій Піщулін, svp14@i.ua або за телефоном 050 -486 – 25 – 48

  Категорія: