До уваги членів НАІУ! 3-4 грудня відбудеться засідання Генеральної Асамблеї НАІУ

До уваги членів НАІУ! 3-4 грудня відбудеться засідання Генеральної Асамблеї НАІУ
19 Листопада 2018
Друкувати цю новину

Згідно Статуту Національної Асамблеї людей з інвалідністю України (далі – НАІУ), відповідно до Регламенту Генеральної Асамблеї НАІУ та на виконання Розпорядження Голови НАІУ Сушкевича В.М.  3-4 грудня 2018 року в м. Києві відбудеться чергове засідання вищого керівного органу НАІУ – Генеральної Асамблеї. Захід пройде в конференц-залі готелю «Верховина» за адресою м. Київ, вул. Петропавлівська 24 (р-н Петропавлівська Борщагівка).

Порядок денний засідання:

  1. Звіт Голови НАІУ «Діяльність Національної Асамблеї осіб з інвалідністю України у формуванні та реалізації державної політики щодо соціального захисту та реабілітації осіб з інвалідністю за період: 2017 – грудень 2018 рр.».
  2. Звіт Контрольно-ревізійної Комісії НАІУ за 2017 р.
  3. Про основні напрямки діяльності НАІУ на 2019 рік.
  4. Про членство громадських організацій осіб з інвалідністю в НАІУ.
  5. Різне.

В рамках засідання Генеральної асамблеї НАІУ планується представлення результатів фокус-групового дослідження, проведеного НАІУ на замовлення ОБСЄ «Забезпечення політичної участі осіб з інвалідністю в Україні», а також  прем’єрний показ фільму «Право на життя».

ДО УВАГИ УЧАСНИКІВ ЗАСІДАННЯ! 

Інформуємо, що квота представництва від громадської організації – члена НАІУ –  один представник. У разі, якщо організацію представлятиме не керівник, необхідно оформити доручення із зазначенням повноважень від ГОІ, яка його делегує.

Щодо додаткових учасників (понад встановлену квоту),  зацікавлених взяти участь в роботі Генеральної Асамблеї, просимо погодити їх участь із Секретаріатом НАІУ.

Поселення учасників відбудеться у готелі «Верховина» (вул. Петропавловська 24, район «Софіївська Борщагівка», на кільцевій дорозі).

 Самостійно дістатися до готелю: від станції метро «Житомирська», маршрутне таксі № 23, № 716, № 720 їхати до зупинки «Янтарна». Від ж/д вокзалу маршрутне таксі  № 401  до зупинки «Янтарна» (п’ять хвилин їзди від станції метро «Житомирська» та «Академмістечко», або 15 хвилин їзди від виставкового центру «Експоплаза»).

Секретаріатом НАІУ буде забезпечено зустріч учасників на Центральному залізничному вокзалі м. Києва (в разі подання до 24.11.2018 р. інформації про час та місце прибуття), поселення в готелі, харчування, компенсацію вартості проїзних квитків.

Шановні колеги, нагадуємо, що НАІУ проводить оплату послуг  з проживання, харчування та відшкодовує вартість проїзду учасників відповідно до Інструкції про службові відрядження, а саме:

Витрати на проїзд (у тому числі бронювання транспортних квитків) до місця відрядження (проведення заходу) і назад відшкодовуються в розмірі вартості проїзду залізничним, водним  і автомобільним транспортом загального користування (крім таксі).

До вартості проїзду не може входити «оплата чаю/кави».

У разі користування послугами фізичної особи-підприємця (маршрутне таксі), необхідно надати копію документа, що підтверджує її державну реєстрацію відповідно до закону як суб’єкта підприємницької діяльності, а також копію свідоцтва про сплату єдиного податку.

Звертаємо увагу на те, що дати прибуття та вибуття на квитках мають співпадати з датами проведення заходу.

З метою підтвердження правомірності надання пільги щодо сплати туристичного збору необхідно мати копії документів, що підтверджують належність особи до пільгової категорії (особи, які прибули у відрядження – копія наказу про відрядження, інваліди, діти-інваліди та особи, що супроводжують осіб з інвалідністю I групи або дітей-осіб з інвалідністю (не більше одного супроводжуючого) – копія пенсійного посвідчення; ветерани війни; учасники ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС – копія посвідчення.

В разі відсутності вищезазначеного, особа самостійно сплачує туристичний збір.

За додатковою інформацією звертайтесь до Секретаріату НАІУ.

Дякуємо за співпрацю.

  Категорія: